En Sant Martí apostem sempre pel producte local i de temporada. Els mesos de Tardor són dels nostres favorits per la gran varietat d’aliments deliciosos i nutritius que ens porta la naturalesa: carabassa, moniato, castanyes, bolets… El fred arriba per a encendre els fogons de la nostra cuina i oferir receptes de temporada úniques a Barcelona.
L’any passat vam realitzar una edició especial de Tardor amb un menú degustació de bolets que incloïa les nostres millors receptes per a tractar aquest producte tan suggeridor de temporada. Aquesta temporada, anticipant l’èxit de l’any anterior, hem decidit mantenir durant les dues últimes setmanes de Novembre, el nostre plat estrella de la tardor: Rovellons al forn.
Triats de manera manual i tractats amb molt d’afecte des de la seva recollida fins a la taula; la nostra recepta tradicional acompanyarà la selecció de plats desitjats de la carta. Et recomanem que, si en venir a Sant Martí Restaurante, et trobes amb aquest suggeriment de temporada, no dubtis a demanar-la; En una setmana pot desaparèixer de la nostra pissarra de suggeriments.
També hem volgut agrair la presència de tots aquells que ens visitaran en aquests dies, de manera que, les nits del 7 al 9 de Novembre i les nits del 14 al 16 de Novembre, tots aquells que ens visitin en el torn de sopars, rebran un detall per part de la casa de panellets tradicionals i una copa de Moscatell Enrique Mendoza. A que estàs esperant per a realitzar la teva reserva?
Ens alegra moltíssim el gran acolliment que estem rebent per part de tots els comensals, així com les opinions rebudes en Google, TripAdvisor i les nostres xarxes socials. Estem encantats de llegir i veure les imatges preses en el nostre local; Et convidem a compartir els teus moments Sant Martí amb la resta d’usuaris.
Recorda que pots fer la teva reserva online mitjançant el nostre portal de reserves, assegurant així la teva taula. T’esperem durant les pròximes setmanes amb la nostra selecció de productes de Tardor.