La nostra tornada de vacances ha estat d’allò més gratificant, més de 500 persones ja han passat pel nostre local després del Gran Opening del passat dijous 29 d’Agost. Una inauguració amb moltes sorpreses, visites d’amics i presents per part dels nostres col·laboradors.
Inaugurem la jornada amb el nostre menú de mig dia amb el plat estrella dels dijous: Fideuà de la casa. Sabem que molts de vosaltres veniu especialment per aquest plat i no dubtem a portar la millor qualitat de calamar i fer una bona ració de all-i-oli perquè tots els comensals quedéssiu servits.
En el menú de mig dia també vam voler incloure el nostre refrescant Salmorejo, recepta tradicional del salmorejo cordovès que fa dubtar de preferència fins als amants del gaspatxo. Podries reconèixer les diferències entre el salmorejo i el gaspatxo? Entre altres també incloem opcions saludables i de temporada, com les bledes saltades amb pernil o l’amanida verda amb pollastre i pinya.
Entre els segons del Gran Opening vam fer portar secret ibèric de les terres d’Extremadura per a delectar als primers comensals que van venir a veure’ns després de les vacances. Com a postres, no va poder faltar, el nostre pastís de formatge tradicional… Un motiu més per a repetir en SantMartí.
El torn de sopars del dia de la nostra inauguració va ser d’allò més sorprenent; gairebé totes les taules reservades gràcies al nostre portal de reserves online. A tots els comensals que havien fet la reserva mitjançant la nostra web els obsequiem amb un aperitiu i una copa de cervesa Amstel o una copa de vi de Vinyes Singulars, remarcar la col·laboració de totes dues marques, sent partícips del nostre Gran Opening.
Com no, el plat més demandat en la nostra inauguració van ser les patates braves, més d’un client ens va reconèixer que: “Després de les setmanes de terrassa a l’agost, no hem provat ningunas igual”. Tot un plaer poder sentir comentaris així; agrair també la participació dels comensals que van opinar en les nostres xarxes socials mostrant afecte i puntuant-nos en els principals portals.
Molts van ser els comensals que van venir ha fer platerets i arrossos durant tot el cap de setmana; a més de delectar-se amb les nostres postres. També hem començat a veure les primeres imatges preses pels comensals en les nostres xarxes socials, en les quals podeu seguir-nos per a estar a l’última de tot.
Aquesta temporada volem aconseguir que tots els que ens vengen a visitar quedin 100% satisfets, per això, en finalitzar el menjar lliurarem un qüestionari de qualitat voluntari per a saber com podem millorar.
En Sant Martí creiem que la millor experiència és aquella que els propis usuaris realitzen, per això volem saber més sobre que us agradaria que realitzéssim en les nostres pròximes vetllades. Us llegim en xarxes socials i en comentaris del blog.