La tardor és la temporada ideal per a la malenconia, passejar sobre catifes de fulles seques i veure com els dies s’afanyen a acabar-se. Per sort en Sant Martí hem volgut recol·lectar el millor de la tardor i portar-te’l a la taula en format de menú degustació especial Fongs i bolets.
El nostre menú degustació inclou les millors receptes per a cuinar amb bolets; receptes úniques que només podràs provar si reserves la teva taula per al pròxim 26 d’Octubre de 2018.
Nuestra selección incluye un aperitivo, cuatro platos degustación y un postre especial.
Nostra vetllada dóna començament amb una broqueta de bolets frescos amb oli d’herbes aromàtiques. Un aperitiu ideal per a començar a assaborir els millors bolets dels boscos de Catalunya.
Procedirem amb un carpaccio de ceps, un tall perfecte i fi elaborat pels nostres xefs; amanit amb vinagreta de mel, Mòdena i pinyons. També ens delectarem amb un escabetx de rossinyols i fongs, elaborat en la nostra cuina amb la recepta tradicional; presentat en format d’amanida tèbia.
Per als plats principals hem optat pel nostre, ja premiat, arròs melós de bolets. També una carrillera de vedella guisada en vi negre i a foc lent acompanyada d’un tartar de xampinyons i tocineta.
Acabarem el nostre sopar degustació amb unes delicades postres inspirades en els fruits de tardor.
Estem desitjant que vinguis a delectar-te amb aquest menú degustació de bolets especial tardor, una cita única per al divendres 26 d’Octubre a les 21:00h.
El nostre menú vindrà acompanyat amb el vi negre El Veïnat, la primera varietat D.O Montsantde Vinyes Singulars, realitzat únicament amb raïm Garnatxa, despalillada i reposada en barrica de roure 6 mesos. Vi lleuger en boca amb notes sucoses en paladar i aroma amb notes fresques a fruits vermells i criança.
Tots els nostres productes són frescos i de proximitat, afavorint l’agricultura local; apostem per una cuina de mercat que posiciona el nostre restaurant com un dels millors restaurants de Barcelona.
Reserva la teva cita amb els millors plats de Tardor.