Tant els amants de la tardor, com els seus detractors, estaran encantats de gaudir el nostre menú degustació de bolets al costat d’una nova incorporació de vi en la nostra carta: El Veïnat. Creació dels ja coneguts, Vinyes Singulars, aquesta vegada proposen un negre lleuger D.O Montsant elaborat amb monovariedad de garnacha.
Raïm procedent de sòls calcaris, despalillada on realitza la primera mazeración i fermentació alcohòlica en barriques d’acer inoxidable; passant a la posterior fermentació maloláctica amb una posterior criança en barrils de roure durant 6 mesos.
L’identificaràs pel seu sabor lleuger i torrat, sedós amb un punt d’acidesa en boca. La presència de la fruita vermella inunda el paladar mentre que, en nas, se’ns mostra de forma lleugera alguna nota de criança i dolces espècies de vainilla i canyella . De llàgrima fina, el seu color vermell cirera amb tons violetes i matisos granatosos, seduirà fins i tot als que dubten entre provar-lo o optar pel conegut Corral del Bisbe Mencía (2015) .
Amb una història de pàtria i exaltació a l’hospitalitat dels pobles del Priorat, conten que El Veïnat fa un homenatge a totes aquelles persones que van ajudar a Luis i Carlos (amos i fundadors de Vinyes Singulars) a trobar la preuada vinya en Montsant que, posteriorment, donaria lloc al seu primer negre amb denominació Catalana.
Un vi que trasllada la voluntat de la gent i el seu amor per la terra i el producte nacional; l’acompanyant perfecte per a aquest sopar de menú degustació tardorenc on els protagonistes són els bolets i els fongs. Recrea’t amb els sabors de la tardor que presenten les nostres terres, cuina de mercat amb producte de proximitat i un vi que fa justícia a tots els ingredients que fan de la gastronomia catalana un art.
Per a poder assistir al nostre menú degustació, emplena el formulari o reserva la teva taula via telefònica +34 93 3131 083.