El passat 22 de Març vam organitzar una degustació de les nostres millors tapes en motiu de l’aniversari de la nostra carta. El menú constava de diverses tapes, que van deixar a tots els clients amb ganes de repetir, acabant amb unes perfectes postres italianes realitzat amb un toc personal i un maridatge de vi i/o cervesa.
Volem compartir l’experiència amb tots vosaltres i agrair als nostres comensals la gran acceptació d’aquest menú.
Comencem amb les nostres clàssiques patates braves, amb un toc especial i personalitzades al nostre estil, farcides de salsa brava i all-i-oli casolà. Un altre clàssic que no podia faltar en el menú, molt sol·licitat pels comensals, és la famosa Bomba de la Barceloneta, coneguda com una recepta tradicional amb patata i carn arrebossada, mantenint el toc de picantó tan particular en aquesta tapa. Ens agradà aprofitar l’ocasió per recalcar que oferim sempre la millor qualitat en els ingredients i afegim a les receptes tradicionals, tocs especials del xef, perquè us porteu un una perfecta experiència gastronòmica.tapes d’autor en barcelona.
Seguim amb les tapes! Per a aquells que volen provar sabors nous, incloem els nostres bunyols d’albergínia; Fets amb sèsam i mel de canya, una tapa de contrastos realitzada amb productes locals i molt amor, que no et deixarà indiferent.
Les nostres croquetes també van ser les més estimades en la nostra selecció de tapes; les tradicionals de pernil ibèric amb una ració de pa de cristall amb pernil de gla. Els ibèrics més benvolguts de forma internacional.
També oferim tapes fresques i lleugeres com a nostre tartar d’alvocat, amb tomàquet i llagostins amb una maionesa de cítrics i amb escarola, a més de l’ensalada russa de tonyina i piparras. I per als més fanàtics dels productes de mar, una coca cruixent amb pebrot, ceba, ventresca de tonyina i anxoves.
No vam poder resistir-nos a afegir també la nostra fideuà en format mini, amb sèpia i llagostins; un must dels dijous que pots provar en el nostre menú de migdia.
Provar coses noves sempre ha estat una temptació, amb l’avantatge d’encertar en les nostres receptes; aquest va ser el cas de les nostres costelles de porc, també incloses en el menú, combinades amb salsa barbacoa i amb ceba crispy a l’estil americà. Els tacs tex-mex de vedella amb ceba vermella adobada, llima i coriandre són un altre dels grans encerts que la fusió de cuines internacionals ens ha portat a la nostra degustació de les millors tapes de Barcelona.
Per a acabar de la millor manera amb el menú de degustació de tapes, gaudim de la nostra recepta de tiramisú italià, elaborat pel nostre xef reboster i servit al costat d’una bola de gelat de café.
Cal destacar que durant la degustació de les tapes, servim vi Afortunado o El Veïnat, de Viñedos Singulares o una bona cervesa de barril de Amstel.
Estem desitjosos d’una nova edició de menú degustació de temporada, recorda que pots gaudir de la nostra carta reservant des del nostre portal. Esperem tenir una taula al teu nom en el nostre pròxim esdeveniment.
Si vas venir i et va agradar, no dubtis a compartir i comentar la teva experiència.